5 Ekim 2014 Pazar

İklim Değişikliği ve Biz Belgeseli


Emmy Ödülleri'nde ''Yılın En İyi Belgeseli'' seçilen ''İklim Değişikliği ve Biz'', insanların iklim değişikliği üzerindeki etkisini Harrison Ford, Jessica Alba, Matt Damon ve Arnold Schwarzenegger gibi Hollywood yıldızlarının sunumlarıyla ekranlarınıza getiriyor. 

Yapımcılığını James Cameron, Jerry WeinTraub ve Arnold Schwarzenegger'in üstlendiği çığır açan belgesel dizi, insanların iklim değişikliği üzerindeki etkisini konu alıyor. 
Orjinal adı ''Years of Living Dangerously'' olan belgesel, Sandy Kasırgası'nın getirdiği yıkımdan Ortadoğu'daki  kuraklığın yol açtığı ayaklanmalara kadar iklim değişikliğinin dünyanın farklı yerlerindeki etkilerini, Hollywood'un önde gelen yapımcıları ve ünlü Hollywood yıldızlarının sunum yeteneğiyle birleştiriyor.  Belgesel dizi, iklim değişikliğinin insanların günlük hayatında yarattığı güncel ve yoğun etkiyi tasvir etmeye çalışırken insanların bu konuda nasıl bir aksiyon alabileceğini ve çözümde nasıl yer alabileceklerini gösteriyor.


Harrison Ford, Jessica Alba, Ian Somerhalder, Don Cheadle, Matt Damon, Olivia Munn ve yapımcılar arasında yer alan Arnold Schwarzenegger gibi Hollywood yıldızlarının muhabirlik yeteneklerini de keşfeden başarılı yapımın 28 Eylül Pazar günü saat 21.00'da ekrana gelen ilk bölümünde üç farklı çevresel soruna değiniliyor ve konuya dikkat çekmek için aynı anda Nat Geo HD, Nat Geo Wild, Nat Geo People, Foxlife, FX ve Foxcrime ekranlarında yayınlanıyor.
9 bölümlük belgesel dizisi, birbirinden ilginç görüntüleri içeren 60'ar dakikalık bölümlerden oluşuyor.

İyi seyirler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder