10 Ekim 2013 Perşembe

Hodejegerne // Harika bir kaçma-kovalamaca..



İzlediğim en heyecanlı ve sürükleyici filmlerden ''Hodejegerne''.. Temposu hiç düşmeyen bir kaçma-kovalamaca hikayesi..Başarılı bir senaryo ve harika bir kurgu ile tadına doyulamayacak bir Norveç filmi..

(Hodejegerne'yi google'da aratınca Headhunters / Kafaavcıları isimlerini de görüceksiniz ancak bu isimleri sizi ürkütmesin çünkü  korkutucu bir unsur içermiyor..Aksine nefes kesici bir aksiyon filmi..)

Filmde, zengin bir işadamı görüntüsünde olan hünerli ve başarılı bir hırsız olan (Roger Brown / Aksel Hennie) ile eski bir paralı asker (Clas Greve/ Nikolaj Coster-Waldau) arasında geçen kıyasıya bir kovalamaca anlatılıyor.


                             

Oyuncular da oldukça başarılı. Özellikle başroldeki Aksel Hennie'nin performansını çok beğendim. Kendisini de ilk kez bu filmle tanımış oldum. Nikolaj Coster-Waldau ise oyunculuktaki başarısını Game of Thrones dizisinde Jamie Lannister rolüyle devam ettiriyor.

Macera ve gerilim türlerindeki filmlerden hoşlananlar için mutlaka tavsiye edilir. Film ile ilgili yorumlarınızı da bekliyorum. Hepinize iyi seyirler :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder