30 Mayıs 2014 Cuma

Craft Tiyatro - Garaj


Yılbaşı gecesi belki o kadar da güzel bir gece değildir...Çok mutlu görünen iki kişi, belki o kadar da mutlu değildir...İstanbul'da bir garaj.. İki yabancı...Orkide ve Kahraman...Saatler saniye gibi geçiyor, hepimiz daha da yalnızlaşıyoruz...Ama en azından yılbaşı gecesi herkesin biraz mutlu olmaya hakkı var...

5, 4, 3, 2, 1!  İyi Seneler Sev-gi-lim...



Garaj, bir transseksüel ile bir fotoğraf öğrencisinin bir garajda karşılaşmaları ile başlayan güzel bir hikaye. Keyifle işlenmiş, çok güzel diyaloglar barındıran bir oyun. 
''Birini sevdiğin zaman şehrin nüfusu 1'e iner''


Yönetmen İpek Bilgin, Yazan Kemal Hamamcıoğlu, Oyuncular ise Enis Arıkan ve Güven Murat Akpınar. Oyunu baştan sona nefes almadan izleten Enis Arıkan'ın bundan sonra her oyununu takip etmek farz oldu. 
Oyunun finalinde çalan parça için; ''Athena- Hazırla Beni''

İyi seyirler..

4 yorum:

  1. çook merak ettim gideceğim sanırım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tiyatro sezonu bitmek üzereyken kaçırmamak lazım :)

      Sil
  2. ay bunu da biliyom ama izlemedim daha uff bissürü sinema tiyatro dans filan gidiyom ama yetişemiyom yaa. bu garaj yenilikçilerden ya iyi yapmışsın gitmekle. bak bi de eminönünde hocapaşa dans tiyatrosu var ona da git, geçen yazdım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Son zamanlarda izledigim oyunlardan en iyisiydi diyebilirim. Diyaloglar şahaneydi. Yazanın da, yönetenin de, oynayanın da emeklerine sağlık :) Dans gosterisinde en son Truva'ya (Anadolu Ateşi) gitmistim bu sene. Belki bir dans etkinligine daha gidebilirim. Hocapaşa'yı duymamıstım hiç.

      Sil